Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
24. februára 2023, 20:52
Čas čítania 0:35

Táto exotická destinácia ti chce poslať 160 €, ak tam pricestuješ na dovolenku. Vymyslela netradičnú kampaň

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Fanúšikovia exotických lokalít môžu získať slušnú finančnú odmenu za dovolenku v obľúbenej ázijskej krajine.

Cestovanie sa po uvoľnení opatrení zavedených v dôsledku koronavírusu stáva čoraz prístupnejším. Mnohí cestovatelia však nevyužívajú lety do zahraničia tak, ako to bolo v minulosti.

Práve preto sa Taiwan rozhodol lákať nových turistov pomocou finančného príspevku vo výške takmer 160 eur, ak sa rozhodnú navštíviť ich krajinu, informuje portál CNN.

27. februára 2023, 14:30 Čas čítania 3:49 Takto autenticky si drsnú realitu F1 ešte nikdy nevidel. Nová séria Drive to Survive má nadávky aj adrenalín, ale stráca dych Takto autenticky si drsnú realitu F1 ešte nikdy nevidel. Nová séria Drive to Survive má nadávky aj adrenalín, ale stráca dych

Šesť miliónov turistov do konca roka

Peňažné odmeny chce taiwanská vláda ponúkať aj turistickým skupinám. Premiér Čchen Čchien-žen vo štvrtok 23. februára uviedol, že cieľom tejto iniciatívy je prilákať až šesť miliónov turistov do konca roka 2023. V roku 2024 chcú toto číslo zdvojnásobiť.

Hlavným lákadlom pre fanúšikov exotiky má byť takmer 160-eurový príspevok pre prvých 500-tisíc turistov. Peňažnú odmenu v hodnote až 620 eur chcú zasa darovať 90-tisíc turistickým skupinám, ktoré do krajiny zavítajú.

Minister dopravy Wang Kuo-cai dodal, že sumu budú vyplácať digitálne a návštevníci by ju mohli využiť na pokrytie výdavkov spojených s cestovaním a dovolenkou.

Anketa:
Využil by si takúto ponuku?
Áno, určite.
Neviem.
Nie, nezaujíma ma to.
Áno, určite.
70 %
1637 Hlasov
Neviem.
16 %
367 Hlasov
Nie, nezaujíma ma to.
14 %
331 Hlasov
Taiwan, Nový Tchaj-pej.
Taiwan, Nový Tchaj-pej. Zdroj: Unsplash/Andy Wang
Domov
Zdieľať
Diskusia