Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
20. februára 2023, 10:58
Čas čítania 0:35

„Ja som generálna prokuratúra,“ kričal muž v Bratislave. Za arogantné správanie ho vyhodili

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Generálna prokuratúra považuje takéto správanie za absolútne neakceptovateľné.

Generálna prokuratúra Slovenskej republiky sa ospravedlňuje verejnosti za hrubé správanie svojho zamestnanca vodiča počas parkovania služobného vozidla v Bratislave na Špitálskej ulici dňa 9. februára 2023.

Takéto prejavy neslušnosti zo strany zamestnancov sú pre Generálnu prokuratúru Slovenskej republiky absolútne neakceptovateľné. Preto bude pracovný pomer uvedeného zamestnanca skončený dňom 28. februára 2023.

Arogantné správanie

Na sociálnych sieťach sa pred niekoľkými dňami šírilo video z Bratislavy, v ktorom nahnevaný muž arogantne konfrontuje dvojicu ľudí za kamerou, pretože chcel zaparkovať na mieste, kde si niekto odložil bicykel. Muž vo videu tvrdil, že pracuje pre Generálnu prokuratúru SR, a uvádza, že môže parkovať kdekoľvek, kde chce, pretože má na to zo zákona výnimku. 

Muž si však vybral práve miesto, na ktorom už niekto zaparkoval svoj bicykel. Opakovane sa vyhrážal, že bicykel skopne na zem. „Ti ho skopnem a potom sa budeš čudovať,“ vyhlásil a následne dodal, že si to „vyrieši po svojom“.

Domov
Zdieľať
Diskusia