Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. februára 2023, 13:26
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Malú morskú vílu Ariel ohrozuje Uršula. Slávna princezná od Disney sa v hranej novinke zamiluje do človeka

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA THE LITTLE MERMAID
Uložiť Uložené

Otca Ariel vo filme stvárni Javier Bardem.

Malá morská víla Ariel (Halle Bailey) v novom krátkom traileri na hranú verziu animovanej rozprávky z roku 1989 ukazuje divákom podmorský svet plný pestrofarebných zákutí a morských tvorov.

Na súši spoznáva ľudského princa Erica (Jonah Hauer-King), do ktorého sa zamiluje, ale ich lásku bude chcieť prekaziť zákerná čarodejnica Uršula. Jej postavu, ktorú si zahrá Melissa McCarthy, môžeš vidieť v závere traileru.

Anketa:
Čo vravíš na hranú verziu Malej morskej víly?
Vyzerá to super.
Celkom fajn.
Nič extra.
Vyzerá to super.
16 %
Celkom fajn.
20 %
Nič extra.
64 %

Vo filme si ďalej zahrali Jude Akuwudike, Noma Dumezweni či Javier Bardem. Film režíroval Rob Marshall a scenár k nemu napísala dvojica Jane Goldman (Kick-Ass) a David Magee (Life of Pi).

Uršula.
Uršula. Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Marshall na začiatku svojej kariéry natočil muzikál Chicago, ktorý bol nominovaný na Oscara, či skvelú drámu Gejša. V posledných rokoch však prišiel s podpriemerným fantasy muzikálom Into the Woods a s podobne nevýrazným filmom Mary Poppins sa vracia (našu recenziu nájdeš tu), v ktorom hrala hlavnú úlohu Emily Blunt. Či sa režisérovi podarí konečne zlomiť sériu nevydarených projektov, zistíme už 26. mája 2023, keď má Malá morská víla premiéru.

Domov
Zdieľať
Diskusia