Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
8. februára 2023, 14:24
Čas čítania 0:22

Zlodej z bratislavského parkovacieho automatu ukradol viac ako 1 200 eur. Polícia zatiaľ nevie, ako sa dostal až k peniazom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ku krádeži došlo na Bajkalskej ulici v Bratislave.

Bratislavská polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý vykradol parkovací automat a vzal z neho hotovosť vo výške 1 262 eur. K incidentu došlo na Bajkalskej ulici v hlavnom meste, informujú na sociálnej sieti.

„Podľa doterajších informácií na parkovisku pred predajňou potravín sa neznámy páchateľ nezisteným spôsobom vlámal do parkovacieho automatu a vylomil časť určenú na vrátenie preplatku mincí,“ priblížila polícia. Vďaka tomu sa dostal k všetkým peniazom, ktoré automat v konkrétnej chvíli obsahoval.

Celkovú škodu policajti vyčíslili na viac ako 2 440 eur, pretože okrem ukradnutej hotovosti páchateľ spôsobil veľkú škodu samotným poškodením automatu.

Domov
Zdieľať
Diskusia