Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
29. januára 2023, 9:47
Čas čítania 0:42

Milan Škriniar definitívne prestúpi do Paríža St. Germain

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Francúzsky tím by ho chcel hneď, no taliansky klub si za hráča vypýtal nemalú sumu.

Slovenský obranca Milan Škriniar sa definitívne pridá k Parížu St. Germain. Podľa známeho športového novinára Fabrizia Romana Škriniar už podpísal s francúzskym klubom zmluvu, no prestúpi k nim možno až v júni.

Romano na Twitteri tvrdí, že PSG by chcelo Škriniara ideálne ešte v januári, no milánsky klub si za neho pýta dvadsať miliónov eur. Diskusie by mali ešte pokračovať, prinajhoršom sa teda do Paríža presťahuje v júni zadarmo. Sezónu by teda dokončil v drese Interu Miláno.

Žilinský futbalista sa do Serie A dostal v roku 2016, keď začal hrať za janovskú Sampdoriu. Od roku 2017 hrá za Inter Miláno a vypracoval sa až na kapitána tímu, pripomína Šport.sk. V sezóne 2020/2021 získali titul majstra Talianska, o rok neskôr zas Taliansky pohár. Dvakrát vyhral aj Superpohár.

Domov
Zdieľať
Diskusia