Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
21. januára 2023 o 11:26
Čas čítania 0:30

Zomrel člen kapely IMT Smile. Basgitarista Peter Bartoník mal iba 27 rokov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Známa slovenská skupina sa na sociálnej sieti rozlúčila so zosnulým členom.

Vo veku 27 rokov zomrel basgitarista IMT Smile Peter Bartoník. O úmrtí mladého hudobníka informovala kapela na Facebooku. Príčinou jeho smrti bola rakovina. Tú mu diagnostikovali ešte len v lete roku 2022.

„Myslíme na tvojich rodičov, sestry a všetkých, ktorí ťa mali radi tak ako my. Peťo, si skvelý chlapec a ďakujeme ti za to, že si bol súčasťou našich životov. Spomienka na teba nám tu ostáva aj v piesňach, ktoré si mal tak rád. Pri ich nahrávaní a koncertovaní sme spolu prežili množstvo nádherných chvíľ. Ďakujeme ti. Odpočívaj v pokoji,“ uviedla kapela na sociálnej sieti.

K predčasne zosnulému basgitarostovi sa vyjadrila aj skupina DESmod. „Peťo odpočívaj v pokoji. Chlapci naši, myslíme na vás a na všetkých okolo vás. Nemáme slov. Sme s vami,“odkázali svojim kolegom z brandže.

Domov
Zdieľať
Diskusia