Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
18. januára 2023, 10:56
Čas čítania 0:30

VIDEO: Keď policajti Gretu Thunberg zadržiavali, po celý čas sa usmievala. Zverejnili zábery zo zásahu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Na sociálnych sieťach sa objavilo video zo zadržania Grety. Takto vznikla fotka, ktorá má veľký úspech.

Mladú aktivistku Gretu Thunberg zadržala nemecká polícia počas protestu pred uhoľnou baňou, do ktorej je vstup zakázaný. Sociálnymi sieťami sa veľmi rýchlo začala šíriť fotografia, na ktorej sa aktivistka v rukách polície úprimne usmieva. Polícia krátko po akcii uviedla, že Gretu len odniesli z miesta, kde nemala čo robiť. Následne ju krátko po kontrole totožnosti prepustili, informuje BBC

Polícia zasahovala na mieste, kde demonštranti vrátane známej aktivistky protestovali proti zničeniu obce Lützerath pre rozšírenie uhoľnej bane Garzweiler.

Video zachytáva Gretu usmievajúcu sa do kamery počas zásahu policajtov. Z krátkeho záznamu vyplýva, že krátke zadržanie prebehlo v pokojnej atmosfére. Úsmev z jej tváre nezmizol ani počas toho, ako ju policajti zdvihli a z miesta odniesli preč. 

Domov
Zdieľať
Diskusia