Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
16. januára 2023, 19:03
Čas čítania 0:33

Mladý Slovák zistil, že má vážne zranenia, až niekoľko hodín po havárii. Policajtom najskôr tvrdil, že mu nič nie je

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Odbornú pomoc vyhľadal až niekoľko hodín po dopravnej nehode.

V nedeľu 15. januára krátko po polnoci havaroval v okrese Hlohovec 20-ročný vodič na aute značky Lexus. Posádku tvorili jeho traja mladší kamaráti. Mladík pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a stavu vozovky a prešiel do protismeru.

„Zišiel mimo cesty, kde zrazil dopravné značenie a zastavil až o niekoľko metrov v priekope. Po nehode sa všetci štyria za prítomnosti záchranárov vyjadrili, že nemajú žiadne zranenia a nepotrebujú ďalšie ošetrenie,“ uviedla policajná hovorkyňa.

Policajti podrobili vodiča dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Haváriu vzhľadom na okolnosti ukončili ako škodovú udalosť.

„Zvrat prišiel o pár hodín neskôr, keď vodič vyhľadal lekársku pomoc a z nemocnice nahlásili predbežne ťažkú ujmu na zdraví spôsobenú nehodou. Mladého vodiča nakoniec hospitalizovali so zraneniami rebier, pľúc a hlavy. Polícia na základe nových zistení vo veci ďalej koná a preveruje všetky okolnosti, za ktorých k dopravnej nehode prišlo,“ dodala hovorkyňa.

Polícia SR - Trnavský kraj
Dopravná nehoda pri Hlohovci. Zdroj: FB/Polícia SR – Trnavský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia