Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. januára 2023 o 14:07
Čas čítania 0:37

Slovanista udrel ženu v košickom drese tak silno, že zostala ležať na zemi, tvrdí fanúšik. Polícia to potvrdila, páchateľa už má

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladú ženu mali udrieť tak silno, že zostala ležať na zemi.

Košický fanúšik, ktorý do hlavného mesta pricestoval na hokejový zápas medzi Slovanom Bratislava a Košicami, zverejnil status, v ktorom upozorňuje, že bol očitým svedkom bitky. Tá sa strhla hneď po skončení turnaja Winter Games na Bajkalskej ulici oproti čerpacej stanici.

Počas bitky mali fanúšikovia Slovana udrieť ženu v košickom drese. Ženu vraj udreli tak silno, že zostala ležať na zemi. „Aj by som pribehol pomôcť, ale reálne za nami bolo 30 ožratých a dosť agresívnych slovanistov,“ opísal muž to, ako sa podľa neho správali fanúšikovia bratislavského hokejového klubu. 

Tento prípad potvrdila polícia, ktorá informovala, že incidentom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III. Páchateľ bol podľa vyjadrenia polície zadržaný bezprostredne po spáchaní činu priamo na mieste.

Zápas bol súčasťou podujatia Kaufland Winter Games 2023 v Bratislave, ktoré sa uskutočnilo na Národnom futbalovom štadióne. Sledovalo ho takmer 15-tisíc fanúšikov. Slovan v ňom porazil Košice 3 : 1 a dostal sa tak na čelo tabuľky hokejovej extraligy.

Domov
Zdieľať
Diskusia