Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. januára 2023, 11:37
Čas čítania 0:35

Kontroverzný Andrew Tate prišiel o obrovský majetok. Najnovšie mu zhabali autá, drahé hodinky aj hotovosť za milióny dolárov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zaistili mu asi 14 luxusných drahých hodiniek a asi 15 motorových vozidiel a tiež neznámu sumu peňazí v niekoľkých menách.

Rumunské úrady tento týždeň zadržali Andrewovi Tateovi majetok v hodnote takmer 4 miliónov dolárov. Medzi zaisteným majetkom sú značkové hodinky, luxusné autá, no tiež peniaze v niekoľkým menách, informuje CNN.

Zaistili mu asi 14 luxusných drahých hodiniek a asi 15 motorových vozidiel. Zaistenie podľa agentúry ANABI vykonali úrady na príkaz prokurátorov riaditeľstva pre vyšetrovanie organizovaného zločinu a terorizmu.

Tatea spolu s bratom Tristanom zatkli tesne pred koncom roka 2022 po razii kukláčov. Dvojicu vyšetrovatelia obvinili z obchodovania s ľuďmi a zo znásilnenia. Bratov spolu s dvoma rumunskými mužmi podozrievajú z vedenia skupiny organizovaného zločinu.

Influencera zadržali krátko po tom, ako zverejnil na Twitteri video adresované aktivistke Grete Thunbergovej. Tate sa údajne nechtiac prezradil krabicou od pizze z rumunského reťazca Jerry’s Pizza, vďaka čomu si rumunské úrady potvrdili svoje informácie, že sa aktuálne nachádza v krajine.

Domov
Zdieľať
Diskusia