Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. januára 2023, 8:43
Čas čítania 0:42

Petra Vlhová sa ospravedlnila Shiffrinovej za vulgárne pokriky s jej menom. Všetko sme si vyriešili, odkazuje Američanka

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vlhová sa spojila priamo s Mikaelou Shiffrinovou, ktorej sa za urážlivé pokriky ospravedlnila.

Petra Vlhová sa ospravedlnila za výsmešné pokriky, ktoré venovala rivalke Mikaele Shiffrinovej. „Ospravedlňujem sa za neprípustné spojenie priezviska mojej najväčšej súperky s vulgárnym fanúšikovským pokrikom počas oslavnej párty pri príležitosti môjho víťazstva vo Flachau,“ vyjadril sa jej manažér Richard Galovič pre Denník N.

13. januára 2023, 12:03 Čas čítania 0:35 VIDEO: Toto je nefalšovaná radosť Petry Vlhovej po víťazstve vo Flachau. Nechýbali tančeky ani vtipné pokriky na Shiffrinovú VIDEO: Toto je nefalšovaná radosť Petry Vlhovej po víťazstve vo Flachau. Nechýbali tančeky ani vtipné pokriky na Shiffrinovú

Vlhová sa spojila priamo s Mikaelou Shiffrinovou, ktorej sa za urážajúce pokriky ospravedlnila. „Petra sa spojila priamo so mnou a všetko sme si osobne vyriešili. Oceňujem, že sa mi ozvala, a neurazili ma jej oslavy víťazstva, ktoré bolo dôležité pre ňu aj slovenských fanúšikov. Teraz sa už tešíme na ďalšie preteky,“ vyjadril sa aj mediálny tím Shiffrinovej. 

Refresher ako prvý zverejnil video z bujarých osláv, ktoré si Petra užívala so svojimi najbližšími. Z nahrávky vidieť nefalšovanú radosť, ktorú celý Petrin tím prežíval po víťazstve nad Shiffrinovou, a tak nemohli chýbať ani pokriky „Kto dostal na pi*u?“ s veľavravnou odpoveďou „Shiffrin“ či parádne poskakovanie a tanec so slovenskou vlajkou.

Video vzniklo po tom, čo triumfovala nad svojou odvekou rivalkou Američankou Mikaelou Shiffrinovou, ktorá na Slovenku nestačila a skončila tesne za ňou na druhom mieste.

Domov
Zdieľať
Diskusia