Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Viktória Ševelová
13. januára 2023, 15:08
Čas čítania 0:31

Messimu klub z exotiky ponúka taký astronomický ročný plat, že by výrazne predbehol Cristiana Ronalda

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Messiho zmluva v Paríži vyprší o 6 mesiacov, a tak sa môže stať voľným hráčom.

Saudskoarabský klub Al-Hilal sa chystá získať Lionela Messiho za každú cenu. Argentínčanovi chce ponúknuť plat 350 miliónov dolárov ročne, ktorým by sa nielenže vyrovnal Cristianovi Ronaldovi, ale ešte ho aj výrazne predbehol, píše Forbes

Messi je momentálne hráčom francúzskeho PSG, no zmluva mu vyprší v lete, a tak sa už o polroka môže stať voľným hráčom. Francúzske noviny L'Equipe informovali, že Messi zatiaľ nesúhlasil s predĺžením zmluvy, čo podľa nich dáva priestor klubu Al-Hilal, aby o čerstvého majstra sveta zabojoval.

„Saudskoarabi sú pripravení ponúknuť sedemnásobnému víťazovi Zlatej lopty lákavú sumu, ktorá by mu umožnila predbehnúť generačného rivala Ronalda a stať sa najlepšie plateným hráčom sveta,“ píše Forbes. 

Už 19. januára pritom Messi so súčasným klubom pricestuje do Rijádu, kde sa v prípravnom zápase stretne s Ronaldom v súboji proti klubu Al-Nassr. 

Lionel Messi
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia