Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
7. januára 2023, 18:17
Čas čítania 0:48

Počas letu opitý omočil staršiu spolucestujúcu. Po dvoch mesiacoch skončil vo väzbe

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Air India predvolala aj štvorčlennú posádku a pilota.

Letecká spoločnosť Air India informovala o prípade, ktorý sa odohral na palube jedného z ich lietadiel. Nachádzal sa na nej nedisciplinovaný cestujúci, ktorý požil alkohol a následne močil na ďalšiu cestujúcu, staršiu pani. Informuje o tom The Independent

Polícia v piatok neskoro večer 34-ročného obvineného napokon zatkla. Urobila tak dlho po tom, čo naňho podala letecká spoločnosť sťažnosť. Od jej podania prešlo približne 40 dní a od samotného incidentu dva mesiace. Shankar Mishra totiž tento ohavný skutok spáchal ešte v novembri 2022. 

„Prebieha interné vyšetrovanie, či došlo k pochybeniu zo strany zamestnancov v súvislosti s podávaním alkoholu počas letu, riešením incidentu, registráciou sťažnosti na palube a jej následným vybavovaním," uviedol v dnešnom vyhlásení výkonný riaditeľ spoločnosti Campbell Wilson.

Pri podobnom prípade iná letecká spoločnosť vlastnená skupinou Tata Group tiež prepustila zamestnancov po tom, ako čelila rozsiahlej reakcii po incidente na lete z New Yorku do Dillí. Aj tam jeden z cestujúcich močil na ďalšiu ženu v lietadle. Ďalší podobný incident sa stal minulý mesiac počas letu z Paríža do Dillí, keď opitý cestujúci močil na prázdne sedadlo.

12. apríla 2024, 11:30 Čas čítania 1:43 Dopraj si bohémsky wellness a zaži dokonalý oddych. Vychutnáš si ho len pár kilometrov od Bratislavy Dopraj si bohémsky wellness a zaži dokonalý oddych. Vychutnáš si ho len pár kilometrov od Bratislavy

„Spoločnosť Air India priznáva, že mohla situáciu riešiť lepšie, a to vo vzduchu aj na zemi. Tiež uviedla, že je odhodlaná prijať opatrenia,“ povedal Wilson.

Domov
Zdieľať
Diskusia