Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
19. decembra 2022 o 20:51
Čas čítania 0:39

Stávkar z Česka oslavuje vďaka Messimu. Zariskoval, teraz má na účte takmer 200-tisíc eur

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Stávkar z Česka oslavuje vďaka Messimu. Zariskoval, teraz má na účte takmer 200-tisíc eur
Zdroj: TASR/AP/Martin Meissner

Na Argentínu stavil pred šampionátom v prepočte približne 32-tisíc eur.

Na majstrovstvá sveta v Katare bude v dobrom spomínať neznámy stávkar, ktorý získal rozprávkovú výhru na jednom tikete. Neznámy muž si pred šampionátom stavil pri kurze 6, že Argentína vyhrá titul majstra sveta. Úspešná predpoveď mu priniesla finančnú výhru v hodnote takmer 4,7 milióna českých korún (192-tisíc eur), informuje český portál Seznam Zprávy.

Také šťastie už nemal ďalší stávkar z Česka, ktorý po vypadnutí Brazílie vo štvrťfinále prišiel o takmer 50-tisíc eur.

Lionel Messi na MS vo futbale Katar 2022
Lionel Messi. Zdroj: TASR/AP/Martin Meissner

Majstrovstvá plné rekordov

Katarský šampionát sa stal najstávkovanejšou športovou akciou v histórii Českej republiky. Spoločnosti ako Tipsport a Fortuna získali tržby v súčte viac ako 130 miliónov eur. V Tipsporte dokonca padol rekord v celkovom počte klientov, ktorí si počas MS v Katare stavili. Počet stavených tiketov sa vyšplhal na hranicu 6 miliónov.

„Netradičný termín nebol zásadnou prekážkou, ktorá by ľudí odvrátila. Naopak sa potvrdilo, že MS vo futbale sú o míle pred všetkými ostatnými športmi a sú skutočným sviatkom pre fanúšikov futbalu a stávkovania,“ uviedol pre Seznam Zprávy hovorca Fortuny Petr Šrain.

Domov
Zdieľať
Diskusia