Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. decembra 2022, 21:07
Čas čítania 0:47

Matovič obvinil Sulíka a Krošláka z korupcie. Polícia zatiaľ nekoná

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ján Krošlák sa dostal do parlamentu práve na kandidátke strany OĽaNO.

Igor Matovič informoval, že má dôkazy o závažnej korupcii lídra strany SaS Richarda Sulíka, ale plánuje ich zverejniť až počas predvolebnej kampane. Polícia sa zatiaľ nevyjadrila, či sa týmito výrokmi ministra financií bude zaoberať, píše Denník N.

Z pádu vlády Matovič viní stranu Sloboda a solidarita, ale aj troch koaličných poslancov, bývalých členov Sme rodina Martina Borguľu, Patricka Linharta a Jána Krošláka. Posledného menovaného označil za kúpeného poslanca.

Bývalý tenista Ján Krošlák sa do parlamentu paradoxne dostal na kandidátke práve Matovičovej strany. Matovič ho označil za skorumpovaného človeka a povedal, že má aj dôkazy v telefóne. „V mojom mobile mám správu od Jána Krošláka, ktorý bol prvý z hrdinov, ktorému sa akosi obrátilo svedomie. Ktorý mi, ešte keď som bol premiér, v júni 2020 písal o tom, ako by bolo správne podplácať aktívnych policajtov, podplácať aktívnych pracovníkov bezpečnostných služieb, aby nám poskytovali informácie alebo nejako kryli chrbát ako vláde.“

„Tento človek, ktorý odo mňa ako premiéra chcel, aby sme podplácali policajtov, dnes rozhodol o páde demokratickej protikorupčnej vlády. Stranám SaS a PS to vôbec nevadí,“ hovoril Matovič,“ pokračoval Matovič v obviňovaní.

Krošlák potvrdil, že Igorovi Matovičovi písal o platení policajtom, ale má vlastnú verziu, ktorá podľa neho nesúvisí s podplácaním. 

Domov
Zdieľať
Diskusia