Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
16. decembra 2022, 8:11
Čas čítania 0:59

Opití mladíci si v Košiciach objednali Bolt, taxikára ohrozovali nožom. 14 hodín ho nútili plniť šialené príkazy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bratia si od taxikára vyžiadali všetky peniaze, donútili ho založiť vlastný mobil a poškodili mu auto.

Nepríjemnú službu zažil taxikár Mikuláš v Košiciach. Približne o druhej ráno si dvaja podnapití bratia z obce Valaliky pri Košiciach objednali Bolt. Po tom, ako ich vodič doviezol do cieľa, sa začal jeho boj o život, píše košický Korzár

20-ročný Kristián a 21-ročný Dávid začali nožom ohrozovať iba o rok staršieho vodiča spoločnosti Bolt. Vyžiadali si od neho všetky peniaze a donútili ho vybrať aj posledných 10 eur z účtu. Potom určovali ďalšiu trasu jazdy. 

Pri futbalovom ihrisku taxikárovi Kristián zobral auto a pod vplyvom alkoholu šoféroval.

Nedostal sa ďaleko, po pár kilometroch zapadol v blate. Nejaký čas sa auto snažili vytiahnuť, neúspešne. Po dvoch hodinách im napokon pomohol bager z blízkeho staveniska.

Vodiča Mikuláša mladíci šikanovali aj naďalej, donútili ho na železničnej stanici v Košiciach založiť mobil. Za peniaze, ktoré im odovzdal, si nakúpili energetické nápoje a bagety. 

Dávida vyložili, medzičasom nastúpila do taxíka Kristiánova priateľka Klaudia. Pár však taxikárovi aj naďalej nedal pokoj. Dvojica si rozkázala odvoz do Moldavy nad Bodvou, nakúpila cigarety a popíjala alkohol.

Strastiplná služba trvala 14 hodín 

Po 14 hodinách strastiplnej služby Kristián Mikuláša vysadil. Ten zamieril na policajnú stanicu incident nahlásiť. Bratov zadržali a obvinili z lúpeže a vydierania, Kristiána obvinili aj z neoprávneného používania cudzieho auta. Škoda, ktorú spôsobili, bola vyčíslená na viac ako 2 600 eur.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Mužom hrozí 7 až 12 rokov za mrežami. Zo súdu oboch obvinených odviedli priamo za mreže, kde z obavy o pokračovanie v trestnej činnosti strávia sviatky. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková
Správy z domova nájdeš na Refresheri na jednom mieste.
Domov
Zdieľať
Diskusia