Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Daniel Mikolášik
11. decembra 2022, 15:36
Čas čítania 0:49

Krvavá bitka mladých slovenských hokejistov má dohru. Ondrej Molnár nebude súčasťou reprezentácie do 20 rokov, rozhodol zväz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident vyšetruje aj polícia. Do bitky bol zapojený aj Sýkora, ktorý bol v lete draftovaný do NHL klubom New York Rangers.

Krvavá bitka počas školského florbalového zápasu v nitrianskej Mestskej športovej hale má dohru. Slovenský zväz ľadového hokeja reagoval na incident, do ktorého boli zapojení aj dvaja hokejoví reprezentanti Adam Sýkora a Ondrej Molnár.

Potrestaný zostal zatiaľ len druhý menovaný. Ondrej Molnár preto nebude súčasťou záverečnej prípravy slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov na blížiaci sa juniorský šampionát v Kanade, píše Hockeyslovakia.sk.

„Ondrej Molnár nebude súčasťou tímu, kým orgány činné v trestnom konaní incident riadne nevyšetria,“ uvádza SZĽH vo svojom stanovisku. Podľa viacerých svedkov došlo v závere florbalového duelu medzi Zlatými Moravcami a Nitrou k šarvátke, ktorú mal údajne vyvolať tvrdý zákrok na Adama Sýkoru.

8. decembra 2022, 16:41 Čas čítania 0:34 Mladí slovenskí hokejisti boli účastníkmi krvavej bitky na florbale. Incident rieši polícia Mladí slovenskí hokejisti boli účastníkmi krvavej bitky na florbale. Incident rieši polícia

Po bitke ostal hráč Zlatých Moraviec ležať krvavý na zemi a následne skončil v nemocnici s trojnásobnou fraktúrou čeľuste a vybitým chrupom. 17-ročný Molnár mal protihráča udrieť päsťou do tváre, čím mu spôsobil ťažké zranenia.

Ondrej Molnár
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Prípadom sa aktuálne zaoberá aj polícia. „Na hracej ploche florbalového ihriska Mestskej športovej haly došlo k prečinu výtržníctva v súbehu s ublížením na zdraví. Polícia okolnosti tohto incidentu vyšetruje,“ uviedla v oficiálnom stanovisku.

Molnár je momentálne medzi favoritmi na 1. kolo budúcoročného draftu do NHL. Druhý slovenský reprezentant, ktorý bol zapojený do bitky, bol hokejista Adam Sýkora. Toho v lete draftoval do zámorskej ligy klub New York Rangers.

Adam Sýkora
Zdroj: TASR/Martin Baumann, Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia