Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
3. decembra 2022, 18:35
Čas čítania 0:43

MS 2022 v Katare: Cristiano Ronaldo je v najhoršej jedenástke po skupinovej fáze, Messi, Fernandes a Mbappé medzi najlepšími

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
MS 2022 v Katare: Cristiano Ronaldo je v najhoršej jedenástke po skupinovej fáze, Messi, Fernandes a Mbappé medzi najlepšími
Zdroj: TASR/AP

Ronaldo strelil v troch zápasoch iba 1 gól, zatiaľ čo Messi dva a na ďalší nahral.

Ako píše Daily Mail, portál Sofascore zverejnil najlepšiu a, naopak, najhoršiu základnu „jedenástku“ skupinovej fázy. Medzi najlepšími sú celkom očakávane Lionel Messi, Bruno Fernandes, Kylian Mbappé či brankár Wojciech Szczesny. Najväčším prekvapením je zaradenie Cristiana Ronalda do spoločnosti katarských či kostarických futbalistov.

Zatiaľ čo sa priemerné hodnotenie za odohraté zápasy v najlepšej jedenástke hýbu na úrovni 8, v najhoršej zostave to je zasa jemne nad úrovňou 6. Hviezdny Portugalčan má pritom hodnotenie 6,37, Lionel Messi 7,93.

Lionel Messi v troch zápasoch skupinovej fázy strelil dva góly a na jeden nahral. Cristiano Ronaldo zaznamenal iba jeden presný zásah, aj to z penalty.

MS 2022 v Katare
Zdroj: Sofascore

Cristiano Ronaldo mohol streliť v zápase zápase proti Uruguaju svoj druhý gól. Po strieľanom pase od Bruna Fernandesa šiel Ronaldo do výskoku, a hoci sa na prvý pohľad zdalo, že loptu tečoval, opak je pravdou. Firma Adidas na základe technológie, ktorú v sebe nesie oficiálna zápasová lopta, potvrdila, že Ronaldo sa lopty nedotkol. Gól tak pripísali Brunovi Fernandesovi, hoci sa prvé minúty Ronaldo na ihrisku hneval. Fernandes v zápase strelil ešte druhý gól, keď v 93. minúte zvýšil na 2 : 0.

Domov
Zdieľať
Diskusia