Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
1. decembra 2022, 21:45
Čas čítania 0:43

Sulík chce odvolávať Hegerovu vládu s poslancom obvineným z korupcie. Ešte aj Pellegrini ho skrýva, tvrdí Remišová

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Veronika Remišová vyčíta Richardovi Sulíkovi, že jeden z 30 podpisov ku schôdzi na odvolanie vlády Eduarda Hegera patrí obvinenému poslancovi Žigovi.

Veronika Remišová kritizuje Richarda Sulíka a stranu SaS, ktorá zvoláva mimoriadnu schôdzu s cieľom odvolať vládu Eduarda Hegera. Opozičná Sloboda a solidarita vyzbierala 30 podpisov aj s podporou poslancov Hlasu-SD Petra Pellegriniho, medzi ktorými figuruje aj exminister Smeru Peter Žiga obvinený z korupcie

„Richard Sulík chce vládu odvolávať za zlyhanie v boji s korupciou. Viete s kým? S pánom Petrom Žigom, ľudovo nazývaným ,lykožrút‘, ktorý roky figuroval v kšeftárskych schémach Smeru a dnes je obvinený z korupcie. Tento pán je hrdo podpísaný pod návrhom SaS na odvolanie vlády,“ píše Remišová. 

Upozornila na to, že exminister Smeru-SD sa vytratil z verejného priestoru a nezúčastňuje sa ani na tlačových konferenciách Pellegriniho strany. „Nie je to len absurdné, je to facka všetkým slušným ľuďom a hlavne voličom SaS,“ skonštatovala. 

Stranu SaS dnes definitívne opúšťa aj Martin Klus, ktorý prednedávnom odišiel z poslaneckého klubu. Podľa svojich slov sa definitívne lúči, pretože očakáva, že po prípadných predčasných voľbách by sa k moci vrátil Robert Fico. 

Schôdza o vyslovení nedôvery vláde Eduarda Hegera sa bude konať zrejme už 8. decembra, teda ešte pred hlasovaním o rozpočte na rok 2023. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia