Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
1. decembra 2022 o 16:15
Čas čítania 0:19

Prezidentka Zuzana Čaputová pre Refresher: Hejt z verejného priestoru bol pre moju dcéru dôležitá životná skúsenosť (Video)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prezidentka nám v otvorenom rozhovore vysvetlila, prečo je podľa nej dôležité hovoriť o duševnom zdraví.

Prezidentka Zuzana Čaputová sa stredu zúčastnila na diskusii, ktorú Refresher vysielal naživo na Facebooku. Vyjadrovala sa k téme duševného zdravia mladých ľudí aj šikany na školách. Po livestreame sme sa s prezidentkou rozprávali o tom, ako sa ona sama stará o svoje duševné zdravie a ako reagovala na hejt svojej dcéry Emmy Čaputovej vo verejnom priestore. 

19. októbra 2021 o 17:41 Čas čítania 0:47 Emma Čaputová: Útok Tarabu sa netýka len mňa, ale všetkých, ktorí už zažili šikanu na internete Emma Čaputová: Útok Tarabu sa netýka len mňa, ale všetkých, ktorí už zažili šikanu na internete

„Upokojuje ma pohyb vonku, meditácia či kúsok kreatívnej práce,“ povedala nám prezidentka. Dodala, že jej pomáhajú predovšetkým dobré vzťahy s blízkymi ľuďmi. Viac sa dozvieš v krátkom videorozhovore.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia