Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
26. novembra 2022, 20:46
Čas čítania 1:01

Nenechaj sa opiť, ak nemáš chuť na alkohol. Tinder ťa chce týmito užitočnými tipmi naučiť, ako správne randiť

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Tinder chce návodom bojovať proti sexuálnemu a domácemu násiliu.

Tinder chce svojich používateľov naučiť, ako správne a „zdravo“ randiť. V spolupráci s mimovládnou organizáciou No More vytvoril návod, ktorý vystríha pred rizikami číhajúcimi v jeho aplikácii. Tinder chce podľa Mashable zvýšiť obranyschopnosť používateľov voči sexuálnemu i domácemu násiliu.

Návod na zdravé randenie je napísaný ľahko pochopiteľným štýlom. Nie je prístupný len na internete, no dva týždne bude k dispozícii aj priamo v aplikácii. Súčasťou návodu je aj opísanie tzv. red flags. Používateľov vyzýva na overovanie si fotografií a vystríha pred profilmi, ktoré si pýtajú peniaze.

Jedna zo zásad príručky správneho randenia hovorí napríklad: „Nikdy nepociťuj tlak tváriť sa ako niekto, kto nie si. Ak napríklad nechceš piť, nepi. Necíť povinnosť deliť sa o svoje osobné údaje, kým sa ešte stále len spoznávate. Nech sa zdá akokoľvek očarujúci a geniálny, daj si načas. Nemusíš hneď skákať do niečoho, na čo nie si pripravená.“

24. apríla 2024, 18:30 Čas čítania 3:31 Ako dosiahnuť orgazmus stláčaním stehien? Prečítaj si o syntribácii, netradičnej masturbačnej technike Ako dosiahnuť orgazmus stláčaním stehien? Prečítaj si o syntribácii, netradičnej masturbačnej technike

„Vzhľadom na súčasnú módu používania zoznamovacích aplikácií je jedným z našich cieľov poskytnúť návod, ako správne komunikovať s niekým, s kým ste sa stretli online,“ objasnila generálna riaditeľka No More Pamela Zaballová. Tinder spustil rôzne bezpečnostné funkcie a protokoly len v priebehu tohto roka vrátane nového nástroja na overenie si vášho „matchu“.

Organizácia No More, ktorá má na celom svete vyše 1 800 spriaznených organizácií, tvrdí, že každá štvrtá žena a každý deviaty muž na svete v živote zažije násilie zo strany svojich partnerov.

Domov
Zdieľať
Diskusia