Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták
18. novembra 2022, 19:22
Čas čítania 0:34

Rodičov útočníka zo Zámockej stíhať nebudú. Po teroristickom útoku si prišiel domov vymeniť zbraň a zamkol ich v izbe

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Otec nebude stíhaný aj napriek tomu, že syn použil pri dvojnásobnej vražde jeho zbraň

Polícia nebude ďalej vyšetrovať rodičov útočníka zo Zámockej ulice. Napriek tomu, že strieľal z otcovej zbrane a po útoku ho nenahlásili, bratislavská krajská prokuratúra a úrad špeciálnej prokuratúry nevidia dôvod na trestné stíhanie rodičov, informujú TV Noviny.

Krátko po čine sa objavovali otázky o trestnej zodpovednosti rodičov strelca. Juraj K. mal zbraň, ktorou teroristický útok spáchal, z trezoru svojho otca.

Mladík sa po vražde vrátil domov a pohádal sa s rodičmi. Rodina v danom čase mohla tušiť, čo syn vykonal. Po hádke zamkol rodičov v spálni, vymenil si jednu otcovu pištoľ za druhú a utiekol z bytu. Polícia našla telo strelca ďalšie ráno po tom, čo spáchal samovraždu. 

K streľbe pred podnikom Tepláreň došlo 12. októbra po 19.00 h. Na mieste zomreli dvaja mladí ľudia z LGBTI+ komunity. Ako strelec sám priznal na svojom twitterovom účte, išlo o útok motivovaný nenávisťou ku queer komunite. 

Domov
Zdieľať
Diskusia