Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík TASR
14. novembra 2022 o 11:35
Čas čítania 0:26

Ruský minister Lavrov vraj skončil v nemocnici hneď po prílete na samit G20. Moskva to popiera

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Krátko po prílete na summit G20 museli ministra údajne previezť do nemocnice.

Minister zahraničných vecí Ruska Sergej Lavrov musel byť v pondelok krátko po prílete na indonézsky ostrov Bali hospitalizovaný, píše The Independent. Údajne má problémy so srdcom.

S informáciou prišli traja nemenovaní ľudia z indonézskej vlády a zdravotníctva, ruský rezort zahraničia to však poprel. „Je to, samozrejme, vrchol nespravodlivosti,“ uviedla ruská hovorkyňa ministerstva Marija Zacharovová pre Reuters. Podľa jej slov sa o hospitalizácii Lavrova dozvedela v momente, keď spoločne s ním pozerala správy.

Šéf rezortu sa mal na Bali zúčastniť na stretnutí G20. Pôvodne bol na stretnutie lídrov svetových ekonomík pozvaný ruský prezident Vladimir Putin. Indonézia odmietla pozvánku Putina zrušiť napriek sťažnostiam mnohých štátov. Rusko nakoniec na summit poslalo ministra Sergeja Lavrova.

15. marca 2022 o 9:30 Čas čítania 6:27 10 faktov o Sergejovi Lavrovovi. Toto je ruský minister zahraničia, ako ho (ne)poznáme 10 faktov o Sergejovi Lavrovovi. Toto je ruský minister zahraničia, ako ho (ne)poznáme
Domov
Zdieľať
Diskusia