Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
30. októbra 2022, 8:23
Čas čítania 0:44

VIDEO: Juraj Slafkovský znovu skóroval. Tvrdou delovkou v presilovke nedal brankárovi St. Louis žiadnu šancu

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský hokejista naštartoval svoj tím k obratu.

Juraj Slafkovský si v presilovke vychutnal brankára St. Louis a delovkou vyrovnal skóre zápasu na 3 : 3. Vďaka gólu, ktorým slovenský hokejista naštartoval svoj tím k veľkému obratu, si Montreal Canadiens pripísali na svoje konto parádne víťazstvo 7 : 4. 

Slovák naposledy hral proti Arizone Coyotes, keď zaknihoval svoj prvý gól, no vzápätí musel vynechať tri zápasy pre menšie zranenie. Hovorilo sa o zranení zápästia, z ktorého sa Slafkovský rýchlo vyliečil a opäť mohol byť nápomocný svojmu tímu.

Tréner Martin St. Louis dal slovenskému hokejistovi premiérovo šancu v presilovke, ktorej sa Slafkovský parádne chytil a strelil zatiaľ svoj celkovo druhý gól v NHL. Momentálne má na svojom konte dva góly v šiestich zápasoch. V zápase proti St. Louis strávil Slovák na ľade 10:23 minúty.

Z výstavnej strely, proti ktorej nemal brankár žiadnu šancu, sa na Twitteri vytešuje aj samotný profil Montrealu Canadiens, ktorý pri videu s gólom zahlásil, nech sa všetci majú na pozore, pretože „Slaf je späť“.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Domov
Zdieľať
Diskusia