Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Martin Adam Pavlík
29. októbra 2022, 13:12
Čas čítania 0:37

Voľby 2022: Volebné miestnosti v Karlovej Vsi navštívili štyria ľudia, ktorí sa predstavili ako nezávislí ruskí pozorovatelia

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Voľby 2022: Volebné miestnosti v Karlovej Vsi navštívili štyria ľudia, ktorí sa predstavili ako nezávislí ruskí pozorovatelia
Zdroj: TASR/František Iván

Nevedeli sa dôveryhodne preukázať relevantným dokladom.

Volebné miestnosti v Karlovej Vsi navštívili štyria ľudia, ktorí sa predstavili ako nezávislí ruskí pozorovatelia, píše denník SME.

Išlo vraj o obyvateľku Karlovej Vsi, tlmočníčku, dospelého Rusa a približne dvadsaťročnú ruskú študentku. Nikto z nich sa podľa zapisovateľa volebnej komisie Martina Urbaníka nevedel dôveryhodne preukázať relevantným dokladom.


Keďže neboli ani ohlásení, boli slušne vyvedení z volebnej miestnosti. Denník SME však zistil, že štvorica to skúšala aj v iných volebných miestnostiach Karlovej Vsi, pričom členom volebných komisií dávala rôzne otázky, napríklad o počte kandidátov.

komunálne voľby
Zdroj: TASR/František Iván


Voliči si v sobotu 29. októbra vyberajú vo svojich samosprávach primátora mesta, respektíve starostu obce a takisto poslancov mestských, respektíve obecných zastupiteľstiev. V prípade Bratislavy a Košíc budú vyberať aj starostov mestských častí a poslancov miestnych zastupiteľstiev.

Komunálne a župné voľby 2022 sledujeme aj naživo. Zároveň sme pre teba pripravili krátky prehľad, vďaka ktorému bude pre voličov jednoduchšie zorientovať sa v týchto voľbách. Pridávame aj návod, ako voliť, a informácie, čo sa bude diať priamo vo volebných miestnostiach. 

Anketa:
Chystáš sa voliť?
Áno.
Nie.
Áno.
72 %
558 Hlasov
Nie.
28 %
213 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia