Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
28. októbra 2022, 20:39
Čas čítania 0:27

VIDEO: Prezidentka vyzýva Slovákov, aby išli voliť. Nezmeškaj historicky prvé spojené komunálne a samosprávne voľby

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Voľby budú trvať iba jeden deň.

Prezidentka Zuzana Čaputová občanom prostredníctvom svojho Facebooku pripomína sobotňajšie voľby. Historicky prvýkrát pôjde na Slovensku o spojené komunálne aj regionálne voľby. Občanov cez sociálnu sieť hlava štátu žiada, aby využili volebné právo a išli odvoliť svojich favoritov. Voľby sa konajú v sobotu 29. októbra 2022 od 7.00 do 20.00 h.

26. októbra 2022, 8:30 Čas čítania 4:57 10 najdôležitejších otázok ku komunálnym a župným voľbám: modrá a biela obálka, štyri alebo šesť lístkov a tri komisie 10 najdôležitejších otázok ku komunálnym a župným voľbám: modrá a biela obálka, štyri alebo šesť lístkov a tri komisie

„Úloha samospráv v našom každodennom živote je nezastupiteľná. Samosprávy sú najbližšie k občanom a najlepšie rozumejú našim potrebám. Využime preto svoje volebné právo a ovplyvnime budúcnosť obcí, miest a krajov, ktoré dôverne poznáme, ktoré máme v srdci a kde je náš domov,“ uviedla prezidentka.

Pokiaľ sú pre teba komunálne a regionálne voľby „španielskou dedinou“, prečítaj si náš návod, ako správne voliť, ktorým sme zodpovedali viaceré dôležité otázky.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova)

Domov
Zdieľať
Diskusia