Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
27. októbra 2022, 10:38
Čas čítania 1:00

VIDEO: Elon Musk vkráčal do sídla Twitteru s umývadlom v ruke. Rozhoduje sa, či sociálnu sieť naozaj odkúpi

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Miliardár bude musieť urobiť rozhodnutie, či Twitter naozaj odkúpi.

Elon Musk pobavil svojich followerov na Twitteri novým videom, v ktorom vchádza do sídla spoločnosti Twitter s umývadlom v rukách. Už tento piatok sa bude rozhodovať o tom, či Musk naozaj sociálnu sieť kúpi za 44 miliárd dolárov alebo sa z nákupu pokúsi vycúvať prostredníctvom súdneho sporu, informuje BBC.


Musk si do sídla Twitteru priniesol umývadlo, aby anglickú frázu „let that sink in“ premenil na realitu. Slovo „sink“ pritom v preklade znamená práve umývadlo.


Táto fráza v podnikateľskom prostredí zvyčajne znamená, že sa vedenie firmy bude snažiť o výrazné zmeny vo fungovaní spoločnosti.


Aj keď si Musk medzitým zmenil opis profilu na Twitteri na „Chief Twit“, čo by malo symbolizovať miliardárovu novú pozíciu na čele sociálnej siete, zatiaľ stále nie je jasné, či a kedy bude akvizícia Twitteru sfinalizovaná. 


Video, ktoré Musk zverejnil na svojom Twitteri, zožalo medzi fanúšikmi veľký úspech. V priebehu pár hodín už nazbieralo viac ako 22 miliónov pozretí. 


Musk pred pár mesiacmi navrhol akcionárom Twitteru, že sociálnu sieť odkúpi za celkovo 44 miliárd dolárov. Zakrátko svoje rozhodnutie zmenil a z akvizície sa pokúsil vycúvať, lenže Twitter tento krok odmietol a miliardára dal na súd, aby ho obchod prinútil skompletizovať.
 
Šéf Tesly pôvodne plánoval Twitter premeniť na platformu, ktorá nebude nijakým spôsobom zasahovať do slobody slova, cenzurovať ani obmedzovať žiadneho používateľa sociálnej siete ani v prípade, ak by šíril extrémistické názory, za čo si vyslúžil veľkú kritiku.

Domov
Zdieľať
Diskusia