Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
30. septembra 2022, 11:39
Čas čítania 0:32

Legendárna ruská speváčka Alla Pugačovová opustila krajinu, vo štvrtok pricestovala do Tel Avivu

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené
Legendárna ruská speváčka Alla Pugačovová opustila krajinu, vo štvrtok pricestovala do Tel Avivu
Zdroj: Wikimedia Commons/Serge Serebro, Vitebsk Popular News

Nekupovala si spiatočnú letenku.

Minulý týždeň sme informovali o tom, že ruská popová speváčka Alla Pugačovová požiadala ruské ministerstvo spravodlivosti, aby ju zaradilo do zoznamu tzv. zahraničných agentov. 

Pugačovová ostro kritizovala vojnu na Ukrajine a začali ju vyšetrovať pre podozrenie zo spáchania trestného činu diskreditácie armády. Síce ju neobvinili, musela sľúbiť, že sa už nebude verejne vyjadrovať k politickým otázkam, inak jej s deťmi neumožnia odcestovať.

Alla Pugačovová.
Alla Pugačovová. Zdroj: Wikimedia Commons/Serge Serebro, Vitebsk Popular News


Podľa denníka Pravda speváčka opustila Rusko a nekupovala si spiatočnú letenku. Údajne vo štvrtok pricestovala do Tel Avivu, čo potvrdil denník Haaretz. Ten informoval, že len pred pár dňami na to isté miesto pricestoval aj jej manžel, populárny komik Maxim Galkin, v rámci svojho medzinárodného turné.  

Sedemdesiattriročná Pugačovová je známa svojím emotívnym spevom a náročnými vystúpeniami. Hviezdnu kariéru síce zažila v 70. rokoch 20. storočia, no v krajinách bývalého Sovietskeho zväzu je populárna dodnes. 

Domov
Zdieľať
Diskusia