Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
29. septembra 2022, 16:17
Čas čítania 0:35

Moja hlava za Mikulcovu, tvrdí Matovič. Sulík podľa neho robí dohody, odvolanie ministra vnútra chce Juraj Krúpa

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Mikulcove zlyhania vidí Juraj Krúpa v súvislosti s migračnou vlnou a obnovením hraničných kontrol zo strany Rakúska a Česka.

Minister vnútra Roman Mikulec by mal odstúpiť, myslí si predseda parlamentného brannobezpečnostného výboru Juraj Krúpa.

Uviedol to po štvrtkovom mimoriadnom zasadnutí výboru, kde Mikulec vysvetľoval situáciu s migračnou vlnou a dôvod obnovenia hraničných kontrol zo strany Rakúska a Česka. Ako zdôvodnil Krúpa, ministrovo vysvetlenie ho sklamalo. Vidí tiež ďalšie Mikulcove zlyhania, napríklad nezvládnutý prvý nápor utečeneckej vlny z Ukrajiny. Krúpa nevylučuje ďalšie kroky, podpisy za jeho odvolávanie však zatiaľ nezbiera.

Igor Matovič krátko po Krúpovom vyhlásení zverejnil status, v ktorom tvrdí, že sa Richard Sulík pokúsil zobchodovať jeho odvolanie. Predseda SaS podľa neho „vytiahol tromf“.

„Váhajúcim poslancom práve ponúka podľa jeho slov deal. Keď podporia moje odvolanie, sľubuje, že SaS popraví za odmenu Romana Mikulca ruka v ruke s mafiou zo SmeroHlasu. On stratil už všetku súdnosť. Rišo, pomstychtivosť je veľmi zlý radca. Brzdi,“ napísal Matovič.

Richard Sulík vzápätí vylúčil, že by SaS iniciovala odvolávanie ministra vnútra Romana Mikulca. 

Domov
Zdieľať
Diskusia