Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
20. septembra 2022, 15:08
Čas čítania 0:34

Zdeno Chára vo veku 45 rokov oficiálne ukončil svoju kariéru. Odohral 25 sezón profesionálneho hokeja

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Do NHL ho draftovali v roku 1996, o tri roky bol už asistentom kapitána tímu.

Zdeno Chára pôsobil ako slovenský hokejový obranca. Bol najvyšším hráčom, aký kedy hral v NHL, a tiež prvý slovenský hráč, ktorý ako kapitán mužstva získal Stanley Cup. O ukončení svojej kariéry informoval na svojom instagramovom profile

„Po 25 sezónach profesionálneho hokeja, 1680 zápasoch základnej časti NHL, 200 zápasoch play-off Stanleyho pohára a stovkách medzinárodných zápasov s hrdosťou oznamujem svoje rozhodnutie ukončiť kariéru v National Hockey League,“ píše Chára v dojemnom príspevku.

„Je mi pritom cťou, že sa dnes môžem vrátiť do TD Garden, aby som podpísal jednodňovú zmluvu s tímom Boston Bruins a oficiálne ukončil svoju kariéru v tíme, ktorý pre mňa a moju rodinu toľko znamenal. K môjmu úspechu prispelo veľmi veľa ľudí vrátane vás všetkých a ja sa teším, že sa dnes popoludní budem môcť všetkým náležite poďakovať,“ dodáva na záver.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zdeno Chara (@zeechara33)

Domov
Zdieľať
Diskusia