Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
20. septembra 2022, 13:22
Čas čítania 0:43

Europoslankyňa Nicholsonová o Kollárovi: Chce konzervatívneho ministra, ale „hľadá keramické venuše, ktoré mu porodia ďalšie deti“

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Lucia Ď. Nicholsonová poukazuje na rozpor medzi tým, čo Boris Kollár hlása a ako žije.

Predseda parlamentu Boris Kollár trvá na tom, aby nový minister školstva zastával konzervatívne hodnoty. „Mojou podmienkou je, aby to bol konzervatívne orientovaný odborník. Asi všetci tušíte prečo,“ cituje jeho slová denník Postoj. Europoslankyňa Lucia Ď. Nicholsonová si však myslí, že by malo viac záležať na jeho odbornosti než na ideológii.

Poukázala pritom na to, že hodnoty, ktoré Kollár žiada od šéfa rezortu školstva, sa vôbec nezhodujú s jeho životným štýlom. Spomenula napríklad jeho správy neplnoletému dievčaťu z resocializačného zariadenia Čistý deň či 12 detí s odlišnými partnerkami.

„Tento Boris hľadá často. Napríklad dievčatká z Čistého dňa, ktorým po nociach posiela úchylné SMS správy. Alebo neustále hľadá keramické venuše, ktoré mu porodia ďalšie deti na titulku Plusky,“ uviedla na sociálnej sieti.

Anketa:
Súhlasíš s vyjadreniami Lucie Ď. Nicholsonovej o Borisovi Kollárovi?
Áno.
Nie.
Áno.
90 %
243 Hlasov
Nie.
10 %
26 Hlasov

Ďalej poukázala na správy, v ktorých šéf Sme rodina písal erotické požiadavky transgender žene, no na verejnosti LGBT+ komunitu kritizoval. „Je to zvrátené. Oni patria do ústavu, a nie na ulicu! Vždy to boli úchyláci a nemali tú diagnózu nikdy vylúčiť. Teraz sa máme na nich pozerať ako na zdravých jedincov kvôli tolerancii? Nikdy nebudem k tomuto tolerantný,“ cituje slová Kollára europoslankyňa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia