Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
29. augusta 2022, 18:26
Čas čítania 0:48

Martin Dúbravka odchádza z Newcastlu do Manchestru United na ročné hosťovanie

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský futbalový brankár Martin Dúbravka v Newcastli stratil post jednotky po letnom príchode Angličana Nicka Popea z Burnley.

Slovenský futbalový brankár Martin Dúbravka zamieri z Newcastlu United na ročné hosťovanie do Manchestru United. Po jeho skončení si bude môcť Manchester uplatniť na Dúbravku opciu a získať ho za 5 miliónov libier na trvalý prestup. Informuje o tom Šport.sk.


Dúbravka v Newcastli stratil post jednotky po letnom príchode Angličana Nicka Popea z Burnley. V nedeľnom ligovom stretnutí na pôde Wolverhamptonu nebol ani na lavičke náhradníkov, kde sedel Karl Darlow.

Od príchodu zo Sparty Praha v roku 2018 odchytal Dúbravka za Newcastle 130 stretnutí vo všetkých súťažiach. Manchester United hľadá skúsenú dvojku k Davidovi De Geovi. Španielovi vyprší riadna zmluva na konci tejto sezóny.

26. augusta 2022, 17:32 Čas čítania 0:38 Slovan už vie mená svojich súperov v Európskej konferenčnej lige. Čaká ho aj Bazilej, druhý najťažší súper súťaže Slovan už vie mená svojich súperov v Európskej konferenčnej lige. Čaká ho aj Bazilej, druhý najťažší súper súťaže

Okrem Dúbravku boli v hre aj Yann Sommer z Borussie Mönchengladbach či Daniel Bachmann, ktorý pôsobí v druholigovom Watforde. Cieľ United bol pôvodne Kevin Trapp z Eintrachtu Frankfurt. Úradujúcemu víťazovi Európskej ligy však „červení diabli“ neboli údajne ochotní zaplatiť 21 miliónov libier.

Viac aktuálnych športových správ nájdeš pod témou Šport.

Domov
Zdieľať
Diskusia