Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
26. augusta 2022, 17:32
Čas čítania 0:38

Slovan už vie mená svojich súperov v Európskej konferenčnej lige. Čaká ho aj Bazilej, druhý najťažší súper súťaže

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Prvé stretnutia v skupinách sú naplánované na štvrtok 8. septembra.

Futbalistov ŠK Slovan Bratislava si v skupinovej fáze Európskej konferenčnej ligy zahrá so švajčiarskym FC Bazilej, litovským FK Žalgiris a arménskym Pjunik Jerevan, píše Sportnet.

O tom, s kým bude klub hrať, dnes rozhodol žreb. Slovan z osudia vytiahol do skupiny H bývalý český futbalista Vladimír Šmicer.

Z elitného koša dostal Slovan švajčiarsky Bazilej, ktorý má druhý najvyšší koeficient zo všetkých tímov v súťaži. Do skupiny bol prisúdený aj Žalgiris z Litvy a Pjunik z Arménska, ktorý má tretí najnižší koeficient z tímov v skupinovej fáze.

„Z pozície diváka to nie je príliš atraktívna skupina, ale je hrateľná. Verím, že uhráme dobré výsledky. Uvidíme, čo nám prinesie program, to bude veľmi dôležité. Body sa budú počítať na konci,“ povedal pre RTVS kouč Slovana Vladimír Weiss starší.

Prvé stretnutia v skupinách sú naplánované na štvrtok 8. septembra. Ďalšie sa uskutočnia 15. septembra, 6. októbra, 13. októbra, 27. októbra a 3. novembra.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa UEFA Europa Conference League (@europacnfleague)

Domov
Zdieľať
Diskusia