Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
29. augusta 2022, 11:32
Čas čítania 1:36

MTV Video Music Awards 2022: Snoop Dogg a Eminem vystúpili ako NFT postavičky, Johnny Depp vyhlásil, že „potrebuje prácu“

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Hlavnú cenu večera si odniesla Taylor Swift za 10-minútovú verziu klipu k piesni All Too Well, ktorý si sama napísala aj zrežírovala.

V nedeľu 28. augusta sa v Prudential Center v New Jersey udeľovali ceny MTV Video Music Awards 2022, ktoré oceňujú najlepšie hudobné videá roka. Moderátormi šou boli LL Cool J, Nicki Minaj a Jack Harlow. 

Na galavečeri sa objavil aj Johnny Depp, no nie osobne, ale vo vopred nahratom videu, ktoré Deppa zobrazovalo v ikonickom skafandri – logu hudobného kanála Moonman. 

Herec zažartoval, že potrebuje prácu a pred divákmi povedal: „Chcem, aby ste vedeli, že som k dispozícii na narodeniny, Bar micvy, bat micvy, svadby, oslavy...čokoľvek, čo potrebujete." Šlo o jeho prvé veľké televízne vystúpenie od ostro sledovaného súdneho procesu s jeho manželkou Amber Heard.

Hlavnú cenu večera si odniesla Taylor Swift za 10-minútovú verziu klipu k piesni All Too Well, ktorý si sama napísala aj zrežírovala. Na pódiu tiež oznámila, že na október chystá vydanie nového albumu Midnights. Tento klip vyhral aj v kategóriách Najlepšia réžia aj Najlepšia kompilácia videoklipov alebo hudobný dokument.

Taylor Swift, MTV
Zdroj: Getty Images

Úspech mala aj K-POP kapela BTS, ktorá sa stala kapelou roka. Harry Styles zvíťazil až v troch kategóriách, a to Najlepší album, Najlepší popový klip a Najlepšia kamera. Piesňou roka je Happier Than Ever od speváčky Billie Eilish. Medzi nominovanými bola aj Madonna, ktorá je najviac oceňovanou umelkyňou v histórii VMA s 20 víťazstvami, Beyoncé, Harry Styles, Bad Bunny, Adele a ďalší.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Unikátne vystúpenie predviedli Eminem so Snoop Doggom. So skladbou From the D 2 the LBC preniesli publikum do metaversa, pričom raperi vystúpili ako NFT postavičky.

Kompletný zoznam víťazov:

Klip roka
Taylor Swift – All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version)

Najlepší nový umelec

Dove Cameron

Najlepší rockový klip
Red Hot Chili Peppers – Black Summer

Umelec roka
Bad Bunny

Pieseň leta
Jack Harlow – First Class

Najlepší hip-hopový klip
Nicki Minaj ft. Lil Baby – Do We Have A Problem?

Best latinskoamerický klip
Anitta – Envolver

Najlepší videoklip s posolstvom

Lizzo – About Damn Time

Najlepší K-pop klip
LISA – LALISA

Najlepší album
Harry Styles – Harry’s House

Najlepšia kompilácia videoklipov alebo hudobný dokument

Taylor Swift – All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version)

Najlepšia spolupráca
Lil Nas X, Jack Harlow – INDUSTRY BABY

Najlepšie metaverse vystúpenie
BLACKPINK The Virtual | PUBG

Najlepší alternatívny klip
Måneskin – I WANNA BE YOUR SLAVE

Pieseň roka
Billie Eilish – Happier Than Ever

Najlepší popový klip

Harry Styles – As It Was

Najlepší R&B klip
The Weeknd – Out Of Time

Najlepšia kamera
Harry Styles – As It Was

Najlepšia réžia

Taylor Swift – All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version)

Najlepšie vizuálne efekty

Lil Nas X, Jack Harlow – INDUSTRY BABY

Najlepšia choreografia
Doja Cat – Woman

Kapela roka

BTS

Domov
Zdieľať
Diskusia