Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
26. augusta 2022, 17:00
Čas čítania 0:24

10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa

Kategória:
Refresher
Uložiť Uložené
10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa
Zdroj: TASR/AP/Rajanish kakade

Toto sú najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň.

Ukrajinský skejter jazdiaci pomedzi zničené ruské tanky, ľudská pyramída v Bombaji alebo fínska premiérka Marinová objímajúca sa so ženou po tom, čo sa ospravedlnila za uniknuté zábery z párty v jej dome, ktoré vzbudili vášne medzi jej kritikmi.

Pozri si najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň zo sveta aj z domova.

Každý piatok redakcia pripravuje výber top 10 fotografií za uplynulý týždeň. Do výberu sa dostanú spravodajsky silné fotografie, ale aj umelecky hodnotné zábery či jedinečné fotky. Fotky sú silným formátom, ktorý dokáže sprostredkovať niekedy aj viac než správy k nim. Ak nechceš, aby ti naša rubrika ušla, sleduj tému TOP fotky týždňa.

Muž na skejtborde prechádza okolo zničených ruských vojenských vozidiel v centre Kyjeva, kde sú vystavené. Ukrajinci si ich chodia prezerať a fotiť sa s nimi. (24. augusta 2022)Ľudia kráčajú okolo preplnených smetných košov na ulici v Edinburghu. Edinburghskí smetiari totiž vyhlásili 12-dňový štrajk, kvôli čomu sú v meste preplnené koše a nemá ich kto vyprázdniť. Odbory totiž odmietli ich návrh na zvýšenie miezd o 3,5 percenta. (20. augusta 2022)Hinduistickí mladíci vytvárajú ľudskú pyramídu, na konci ktorej jeden z nich dosiahne na hlinený hrniec (Dahi handi) počas sviatku Janmaštami v indickom Bombaji. Sviatok Janmaštami je oslavou  narodenia hinduistického Boha Krišnu. (19. augusta 2022)Ukrajinské ženy sa objímajú pred budovou zničenou pri raketovom útoku v druhom najväčšom ukrajinskokm meste Charkov počas 178. dňa ruskej invázie na Ukrajinu.(18. augusta 2022)
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia