Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
13. augusta 2022, 7:35
Čas čítania 0:24

14-ročný hokejista v Rusku zomrel po tom, čo ho na tréningu do hrude zasiahol puk

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Puk ho zasiahol priamo do hrude a zraneniam v nemocnici podľahol.

Iba 14-ročný mladý ruský hokejista Vsevolod Malkov zomrel po tom, čo ho počas tréningu trafil puk do hrude. Osudným sa mu stal posledný tréning školského tímu SKA, píše Russia Posts English.

„Počas tréningu, keď obranca strelil puk, zasiahol hráča do hrude, priamo v oblasti srdca. Po nešťastnej náhode privolali na miesto záchranku. Lekári mu okamžite poskytli prvú pomoc vrátane resuscitácie. Jeho srdce napokon začalo opäť biť, no po prevezení do nemocnice chlapec zraneniam podľahol. Nepodarilo sa ho zachrániť,“ uvádza webová stránka hokejového klubu.

Hokejov tím SKA vyjadril rodine a priateľom úprimnú sústrasť. Zároveň im poskytne akúkoľvek potrebnú pomoc a vykoná aj interné vyšetrovanie okolností incidentu. 

Na svojej oficiálnej stránke píše hokejový klub SKA o nešťastnej náhode a vyjadruje rodine aj priateľom Vsevoloda úprimnú sústrasť.
Na svojej oficiálnej stránke píše hokejový klub SKA o nešťastnej náhode a vyjadruje rodine aj priateľom Vsevoloda úprimnú sústrasť. Zdroj: Ska.ru
Domov
Zdieľať
Diskusia