Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
8. augusta 2022, 9:16
Čas čítania 0:43

Policajt v civile strelil do hlavy v nočnom klube osemnásobného majstra sveta v brazílskom džiu-džicu Leandra Lo

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Policajt v civile strelil do hlavy v nočnom klube osemnásobného majstra sveta v brazílskom džiu-džicu Leandra Lo
Zdroj: Francois Nel/Getty Images
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bol šampiónom v troch rôznych váhových kategóriách.

Podľa BBC prišiel o život osemnásobný majster sveta v brazílskom džiu-džicu (BJJ) Leandro Lo Pereira do Nascimento. Brazílčana chladnokrvne zastrelil policajt v civile, s ktorým sa zápasník dostal do konfliktu v nočnom klube v São Paule. Podľa polície je vinník momentálne na úteku.

Polícia tento brutálny čin vyšetruje ako pokus o vraždu a po podozrivom pátra. Očití svedkovia prezradili, že policajt začal v klube robiť výhražné gestá so sklenenou fľašou. Následne ho uznávaný BJJ zápasník spacifikoval a povedal mu, aby odišiel.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leandro Lo (@leandrolojj)



Po tom, ako dvojicu rozdelili, agresor údajne vytiahol zbraň a strelil Nascimenta do hlavy. Síce zápasníka previezli do nemocnice, rodina ho čoskoro označila za mozgovo mŕtveho. Podľa BBC Leandro Lo vyhral majstrovstvá sveta osemkrát v troch rôznych hmotnostných kategóriách, čo bol svetový rekord. 

Ako píše portál MMA Junkie, na hroznú smrť Brazílčana zareagovali aj prestížni MMA zápasníci, pre ktorých bol legendou a vzorom. Napríklad bratia Gilbert a Herber Burnsovci, Charles Jourdain, bývalý titulový vyzývateľ Kenny Florian, zápasníčka Mackenzie Dernová, bývalý šampión ľahkej váhy v UFC Charles Oliveira či rozhodca Marc Goddard. 

BJJ zápasník Leonardo Lo.
BJJ zápasník Leonardo Lo. Zdroj: Francois Nel/Getty Images



Domov
Zdieľať
Diskusia