Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
3. augusta 2022, 12:01
Čas čítania 0:32

Slovenskému aj českému McDonald's bude po novom šéfovať Ukrajinka

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Julija Badritdinovová bude mať popri ukrajinskom na starosti aj slovenský a český trh.

Ukrajinka Julija Badritdinovová sa stala novou generálnou riaditeľkou spoločnosti McDonald’s pre slovenský, český a ukrajinský trh. Badritdinovová je vďaka svojej novej pozícii vôbec prvou ženou v celej histórii McDonald’s, ktorá šéfuje českému a slovenskému trhu. Doteraz zastávali pozíciu generálnych riaditeľov výlučne muži.

Na čele česko-slovenského trhu bol doteraz Američan Dan Camp, ktorý nastúpil iba minulý rok. Po odchode Campa naspäť do USA, kde dostal novú pozíciu, bola pre česko-slovenský McDonald’s Ukrajinka Badritdinovová jasnou voľbou.

McDonald's
Zdroj: McDonald’s

Badritdinovová posledné tri roky šéfovala ukrajinskému McDonald’s, no v spoločnosti pracuje už viac ako jedenásť rokov. V minulosti mala na starosti marketing, korporátnu komunikáciu a strategické plánovanie pre ukrajinský trh. Pred pôsobením v McDonald’s ju zamestnávali spoločnosti Nestlé a reklamná agentúra Saatchi & Saatchi.

Badritdinovová o sebe sama hovorí, že sa v reštauráciách „sústredí najmä na zážitok a priamu skúsenosť zákazníkov“. 

Domov
Zdieľať
Diskusia