Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
20. júla 2022, 22:13
Čas čítania 0:35

Ukradnuté územie, ukradnuté symboly, žiadna história, je*ať Slovensko. Maďarskí ultras provokovali našich futbalistov

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Ukradnuté územie, ukradnuté symboly, žiadna história, je*ať Slovensko. Maďarskí ultras provokovali našich futbalistov
Zdroj: REFRESHER
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nevedno, či organizátori začnú voči Ferencvárosu za túto provokáciu vyšetrovanie.

Futbalisti Slovana Bratislava pricestovali do Budapešti, aby tam odohrali zápas kvalifikácie Ligy majstrov proti Ferencvárosu. Ten napokon vyhrali 1 : 2.

Domáci ultras chceli Slovanistov vyviesť z miery nešportovým správaním. Jeden z momentov, keď malo ich počínanie ďaleko od športového fanúšikovania, bol, keď skupina ultras vytiahla veľký nápis Ukradnuté územie, ukradnuté symboly, žiadna história, je*ať Slovensko.

20. júla 2022, 21:59 Čas čítania 1:21 Liga majstrov: Slovan Bratislava porazil maďarský Ferencváros Liga majstrov: Slovan Bratislava porazil maďarský Ferencváros

Je otázne, či delegát stretnutia toto správanie posúdi ako nešportové a voči Ferencvárosu začne nadriadený orgán vyšetrovanie.

Anketa:
Mal by byť klub za takéto správanie fanúšikov vyšetrovaný?
Jednoznačne, toto do športu nepatrí.
Nech si ukazujú, čo chcú.
Jednoznačne, toto do športu nepatrí.
90 %
3920 Hlasov
Nech si ukazujú, čo chcú.
10 %
420 Hlasov

Ďalším momentom bol začiatok druhého polčasu. Brankár Slovana Adrián Chovan mal za svojím chrbtom domácich ultras. Tí po tom, ako prišiel do brány, zapálili niekoľko svetlíc. To si všimol aj hlavný rozhodca a upozornil hráčov, že kým v tom budú fanúšikovia pokračovať, druhý polčas sa nezačne. Poprosiť ich musel prísť až domáci brankár.

SK SLovan Bratislava
Zdroj: Richard Schwartz

Tímový autobus Slovana ešte včera po tréningu napadli vandali. Tí poškodili okno autobusu. Nikto z hráčov ani členov realizačného tímu sa nezranil.

20. júla 2022, 9:54 Čas čítania 0:44 Fanúšikovia Ferencvárosu napadli autobus s hráčmi Slovana Bratislava. V Budapešti bude na poriadok dohliadať aj slovenská polícia Fanúšikovia Ferencvárosu napadli autobus s hráčmi Slovana Bratislava. V Budapešti bude na poriadok dohliadať aj slovenská polícia
Domov
Zdieľať
Diskusia