Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
17. júla 2022, 12:54
Čas čítania 0:40

Policajti pri razii zhabali tvrdé drogy a 300 000 eur. Medzi obvinenými je aj vysokopostavený manažér Slovana

Kategória:
News
Uložiť Uložené

V rámci zločineckej skupiny sú stíhaní aj teraz už bývalý bezpečnostný manažér a pomocný tréner Slovana Bratislava.

NAKA obvinila 16 osôb zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti. Akcia Parketár, počas ktorej zaistili pervitín, kokaín a peniaze, prebiehala na území Slovenska, Maďarska a Rakúska. Polícia o tom informovala na Facebooku.


„Na území Slovenska policajti národnej kriminálnej agentúry zadržali sedem osôb. Vykonali sedem domových prehliadok a jedenásť prehliadok iných priestorov,“ priblížila polícia.

V rámci zločineckej skupiny sú stíhaní aj dvaja bratia, aktuálne už bývalí zamestnanci futbalového klubu Slovan Bratislava: bezpečnostný manažér Martin K. a pomocný tréner Juraj K. Obaja skončili za mrežami, podľa ich advokáta vinu popierajú, informuje TV Markíza.

Tvrdí, že počas akcie zaistili omamné a psychotropné látky v hodnote viac ako 250 000 eur eur a finančnú hotovosť viac ako 300 000 eur. Zaistili aj motorové vozidlá, elektronické nosiče údajov a telekomunikačné prostriedky.


Policajti v Maďarsku vykonali dve domové prehliadky. Rakúski policajti zadržali štyri osoby a vykonali tri domové prehliadky, uviedla polícia SR. „Úkony prípravného konania naďalej pokračujú, preto viac informácií v súčasnosti nie je možné poskytnúť,“ poznamenali policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia