Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Richard Balog
8. marca 2022, 13:27
Čas čítania 0:50

Supreme predstavilo spoločnú kolekciu s módnym domom Burberry. Obsahuje trenčkoty, rifľové bundy aj ľahké letné košele

Kategória:
Móda
Uložiť Uložené
Supreme predstavilo spoločnú kolekciu s módnym domom Burberry. Obsahuje trenčkoty, rifľové bundy aj ľahké letné košele
Zdroj: Supreme

Kolekcia bude dostupná už tento štvrtok o dvanástej v online obchodoch oboch značiek.

Značka Supreme predstavila dizajnérsku kolekciu v spolupráci s módnym domom Burberry. Britský módny dom založil Thomas Burberry v roku 1856 s cieľom priniesť do spoločnosti oblečenie, ktoré ochráni pred nepriaznivým počasím. 

Z pôvodných princípov značky vychádzali návrhári aj v prípade modelov určených na obdobie jar/leto 2022. Dominantný je ikonický štvorčekovaný vzor, ale aj pôvodné logo Burberry. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Supreme (@supremenewyork)

7. marca 2022, 17:30 Čas čítania 1:42 Tehotná Rihanna bola hviezdou posledných týždňov módy. Striedala jeden vyzývavý outfit za druhým Tehotná Rihanna bola hviezdou posledných týždňov módy. Striedala jeden vyzývavý outfit za druhým

Medzi prvé inovácie módneho domu patril gabardén – ľahká, husto tkaná látka odolná voči poveternostným vplyvom. Burberry použilo jedinečný proces izolácie, ktorá umožňovala prirodzené vetranie a zároveň poskytovala ochranu pred živlami. Výsledné odevy boli odolné, priedušné a veľmi žiadané. 

Burberry je odvtedy lídrom v modernom luxuse. Značka je dnes považovaná za najikonickejšieho a najtrvalejšieho britského výrobcu v histórii. Vedenie Supreme spoločnými modelmi oblečenia a doplnkov vzdalo obdiv tradíciám módneho domu.

Kolekcia obsahuje trenčkoty vo viacerých farebných vyhotoveniach, rifľové bundy a nohavice, luxusné kožené súpravy, ľahké letné košele, šiltovky či klobúky. Nechýbajú ani klasické tričká a mikiny s box logom alebo súprava skejtbordov, ktoré budú vypredané za niekoľko sekúnd od spustenia predaja. 

Detailné zábery produktov nájdeš na oficiálnej stránke značky Supreme. Celá kolekcia bude dostupná už tento štvrtok o dvanástej v online obchodoch oboch značiek. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Supreme (@supremenewyork)

Domov
Zdieľať
Diskusia