Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2022, 6:00
Čas čítania 0:42
Vojtěch Vanda

Ukrajina online (live kamera): takto to momentálne vyzerá v hlavnom meste

ZAUJÍMAVOSTI MINÚTA PO MINÚTE NAŽIVO: VOJNA NA UKRAJINE RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Aj počas invázie na Ukrajinu, za ktorou stojí režim Vladimira Putina, v meste fungujú živé kamery, vďaka ktorým môžeš zistiť, čo sa na mieste práve deje.

 

Ukrajinci držali hlavné mesto aj vo štvrtok ráno. Svetové informačné agentúry, veľké médiá aj mediálne domy sledujú situáciu na Ukrajine, kde sa ukrajinská armáda pod velením generálneho štábu a prezidenta Volodymyra Zelenského už šiesty deň bráni ruskej invázii. Na hlavnom námestí často počuť sirény, ktoré signalizujú, aby sa všetci ukryli v staniciach metra, pretože sa blíži vzdušný útok. 

Kyjev je naďalej v rukách ukrajinských obrancov, a to aj napriek neustálemu pokusu o jeho obsadenie. Na hlavné mesto mieri dlhý konvoj, ktorý sa však na polceste zastavil a analytici teraz špekulujú, aký je jeho význam. S najväčšou pravdepodobnosťou je cieľom ruskej armády doplniť zdroje ako jedlo a palivo. 

Vladimir Putin zatiaľ neplánuje prestať s agresiou na Ukrajine, v stredu večer by sa však malo konať ďalšie rokovanie medzi Ruskom a Ukrajinou. Ani jedna strana nechce upustiť zo svojich požiadaviek. Čo sa deje uprostred Kyjeva, môžeš vidieť aj vďaka médiám, ktoré na mieste nainštalovali webkamery.

Situáciu na Ukrajine pozorne sledujeme od skorých ranných hodín aj NAŽIVO, všetky články o vojne u našich susedov, ktorú len včera rozpútalo Rusko, zároveň nájdeš pokope tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia