Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. januára 2022, 14:40
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

77-ročný herec zo Squid Game vyhral Zlatý glóbus

77-ročný herec zo Squid Game vyhral Zlatý glóbus
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SQUID GAME
Uložiť Uložené

Zlaté glóbusy sa postarali o slušné prekvapenie a prvý Zlatý glóbus pre hercov z Južnej Kórey.

77-ročný juhokórejský herec Oh Yeong-su získal Zlatý glóbus za svoj výkon v seriáli Squid Game, ktorý lámal rekordy v sledovanosti na Netflixe. Oh Yeong-su hral postavu s menom Oh II-nam, respektíve hráč 001. Ide o prvé víťazstvo v Zlatých glóbusoch pre juhokórejských hercov.

Odporúčané
Zlatý glóbus získal film Sila psa, Will Smith bodoval ako najlepší herec. Porota ocenila aj hudbu z Duny a bondovky Zlatý glóbus získal film Sila psa, Will Smith bodoval ako najlepší herec. Porota ocenila aj hudbu z Duny a bondovky 10. januára 2022, 8:30

Oh Yeong-su v kategórii najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej role v televíznom seriáli prekonal nasledujúcich hercov: Billy Crudup (The Morning Show), Kieran Culkin (Succession), Mark Duplass (The Morning Show) a Brett Goldstein (Ted Lasso). Víťazstvo juhokórejského herca je zaslúžené, aj keď by sme nenamietali, keby nakoniec vyhral Kieran Culkin či Brett Goldstein. 

Juhokórejský herec pre Soompi prezradil, že sláva pre neho nie je jednoduchá. Nemá žiadneho manažéra, a tak nezvládal nápor telefonátov a správ, s čím mu pomáha jeho dcéra. 

Squid Game
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia