Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Domov

Farma 16

Buď informovaný hneď ako sa objaví článok s týmto klúčovým slovom.
Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie.
Články témy
Najnovšie
Najčítanejšie
Reality šou Farma 16 má svojho víťaza. Výhru vo výške 72 100 eur si odnáša Peter
Reality šou Farma 16 má svojho víťaza. Výhru vo výške 72 100 eur si odnáša Peter
15. 12. 2024 23:34
Markíza potvrdila, že reality šou Farma sa bude natáčať aj v roku 2025.
Influencerka Lenka Tejbusová: Do roboty určite chodiť nebudem. Ľudia sú zlí, nemôžeš byť nonstop dobručký a milučký (Rozhovor)
refresher+
Odporúčané
Influencerka Lenka Tejbusová: Do roboty určite chodiť nebudem. Ľudia sú zlí, nemôžeš byť nonstop dobručký a milučký (Rozhovor)
5. 12. 2024 9:30
V populárnej reality šou Farma sa tento rok postarala o najväčší rozruch.
Lenočka z Farmy reaguje na kauzu s Rachellkkou aj na s*xovanie pred zapnutými kamerami
refresher+
Lenočka z Farmy reaguje na kauzu s Rachellkkou aj na s*xovanie pred zapnutými kamerami
3. 12. 2024 19:00
Čo prezradila o kauze medzi Rachellkkou a Tomym Kottym?
Pán Hruška z Farmy 16: City ku Kláre som sa snažil na farme potláčať. S Adamom by som si to išiel rozdať do klietky (Rozhovor)
refresher+
Odporúčané
Pán Hruška z Farmy 16: City ku Kláre som sa snažil na farme potláčať. S Adamom by som si to išiel rozdať do klietky (Rozhovor)
22. 11. 2024 14:30
Vyspovedali sme jedného z najvýraznejších súťažiacich aktuálneho ročníka populárnej reality šou. Z hry o snovú výhru ho nečakane vyradil skúsenejší Adam.
Marek Fašiang o Farme: S niektorými súťažiacimi by som dokázal ísť na pivo, s inými by som nevydržal osamote ani päť minút
refresher+
Odporúčané
Marek Fašiang o Farme: S niektorými súťažiacimi by som dokázal ísť na pivo, s inými by som nevydržal osamote ani päť minút
8. 10. 2024 9:30
Známy podnikateľ, herec a moderátor porozprával o zákulisí populárnej reality šou Farma.
Hospodár Martin Bagar: Na farme by som rád privítal Mira Jaroša, Kaliho a Simu. V Markíze som mohol byť športový komentátor
refresher+
Odporúčané
Hospodár Martin Bagar: Na farme by som rád privítal Mira Jaroša, Kaliho a Simu. V Markíze som mohol byť športový komentátor
4. 10. 2024 9:30
„Súťažiaci si často chcú len dokázať, že na to majú alebo potrebujú ukázať, že sú lepší, než tí, ktorých predtým videli v telke. Niektorí však odchádzajú zlomení a nešťastní. Nedá to každý,“ tvrdí.
refresher+
Odporúčané
5. 12. 2024 9:30
V populárnej reality šou Farma sa tento rok postarala o najväčší rozruch.
refresher+
Odporúčané
4. 10. 2024 9:30
„Súťažiaci si často chcú len dokázať, že na to majú alebo potrebujú ukázať, že sú lepší, než tí, ktorých predtým videli v telke. Niektorí však odchádzajú zlomení a nešťastní. Nedá to každý,“ tvrdí.
refresher+
Odporúčané
22. 11. 2024 14:30
Vyspovedali sme jedného z najvýraznejších súťažiacich aktuálneho ročníka populárnej reality šou. Z hry o snovú výhru ho nečakane vyradil skúsenejší Adam.
refresher+
Odporúčané
8. 10. 2024 9:30
Známy podnikateľ, herec a moderátor porozprával o zákulisí populárnej reality šou Farma.
refresher+
3. 12. 2024 19:00
Čo prezradila o kauze medzi Rachellkkou a Tomym Kottym?