Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 29. 10. 2023
Sobota 28. 10. 2023
19:37
Erdogan označil Izrael za okupanta. Tvrdil tiež, že Hamas nie je teroristická organizácia.Erdogan označil Izrael za okupanta. Tvrdil tiež, že Hamas nie je teroristická organizácia.
19:00
OnlyFans modelka Amouranth bude mať vlastné pivo. Uvarí ho z jej vaginálnych štiav.OnlyFans modelka Amouranth bude mať vlastné pivo. Uvarí ho z jej vaginálnych štiav.
16:45
VIDEO: Najskôr podanie rúk a potom hlavička do nosa. Tréner po dueli napadol zápasníka, ten skončil v nemocnici. VIDEO: Najskôr podanie rúk a potom hlavička do nosa. Tréner po dueli napadol zápasníka, ten skončil v nemocnici.
14:35
Dnes budeš môcť na oblohe vidieť čiastočné zatmenie Mesiaca. Na ďalšie si budeš musieť počkať poriadne dlho.Dnes budeš môcť na oblohe vidieť čiastočné zatmenie Mesiaca. Na ďalšie si budeš musieť počkať poriadne dlho.
11:30
Kaliňák: Obrannú dohodu s USA bude nutné upraviť. Zároveň informoval, že Slovensko na Ukrajinu nebude posielať nové zásielky.Kaliňák: Obrannú dohodu s USA bude nutné upraviť. Zároveň informoval, že Slovensko na Ukrajinu nebude posielať nové zásielky.