Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 4. 4. 2020
9:33
Úplný zákaz vychádzania? Bratislava vypracovala tri scenáre, ako môže dopadnúť koronavírusová kríza.Úplný zákaz vychádzania? Bratislava vypracovala tri scenáre, ako môže dopadnúť koronavírusová kríza.
9:07
Strane SMER hrozí pokuta 200-tisíc eur. Pri volebnej kampani vraj minuli o 100-tisíc eur viac, ako povoľuje zákon.Strane SMER hrozí pokuta 200-tisíc eur. Pri volebnej kampani vraj minuli o 100-tisíc eur viac, ako povoľuje zákon.
Piatok 3. 4. 2020
20:15
Slovák sms-kou vystrašil muža, ktorého testovali na koronavírus. Napísal mu, aby prišiel na infekčné oddelenie.
18:31
V lete mali Mekku navštíviť 2 milióny moslimov. Saudská Arábia vyzýva veriacich, aby svoju púť odložili.V lete mali Mekku navštíviť 2 milióny moslimov. Saudská Arábia vyzýva veriacich, aby svoju púť odložili.
18:14
Nudil sa, a tak doma v karanténe natočil špičkový krátky horor. Režisér Shazam! a Lights Out využil inteligentné hororové trikyNudil sa, a tak doma v karanténe natočil špičkový krátky horor. Režisér Shazam! a Lights Out využil inteligentné hororové triky
16:51
The Last of Us Part II odložené na neurčito. Pokochaj sa nádhernými novými obrázkami z hry.The Last of Us Part II odložené na neurčito.Pokochaj sa nádhernými novými obrázkami z hry.
16:06
The Rock svojej dcére rapuje pri umývaní rúk. Koronavírusu odkazujú, aby už išiel preč.The Rock svojej dcére rapuje pri umývaní rúk. Koronavírusu odkazujú, aby už išiel preč.
15:18