Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 9. 5. 2020
15:33
USA odmietli celosvetové prímerie, pretože sa v dohode nepriamo spomenula Svetová zdravotnícka organizácia.USA odmietli celosvetové prímerie, pretože sa v dohode nepriamo spomenula Svetová zdravotnícka organizácia.
14:21
Slováci v karanténe sa vedia dobre zabaviť aj bez alkoholu. Včera si v Gabčíkove družne pospevovali ľudovky.Slováci v karanténe sa vedia dobre zabaviť aj bez alkoholu. Včera si v Gabčíkove družne pospevovali ľudovky.
12:09
Malý Alex je už v Budapešti. Ak budú testy v poriadku, konečne bude môcť dostať dvojmiliónový liek.Malý Alex je už v Budapešti. Ak budú testy v poriadku, konečne bude môcť dostať dvojmiliónový liek.
8:35
Nemecko schválilo zákaz terapií na zmenu sexuálnej orientácie. Osoby pod 18 rokov ich nebudú môcť podstúpiť ani pod tlakom rodičov alebo rodiny.
Piatok 8. 5. 2020
19:27
Muž dobodal svoju partnerku a spoločné dieťa zhodil z útesu. Polícia v USA rieši šokujúci prípad vraždy.Muž dobodal svoju partnerku a spoločné dieťa zhodil z útesu. Polícia v USA rieši šokujúci prípad vraždy.
18:41
Čínski vedci našli koronavírus aj v ejakuláte nakazených pacientov. Nie je jasné, či sa môžeš nakaziť aj sexuálnym stykom.Čínski vedci našli koronavírus aj v ejakuláte nakazených pacientov. Nie je jasné, či sa môžeš nakaziť aj sexuálnym stykom.
17:13
V karanténnom zariadení v Gabčíkove musela zasahovať polícia. Opitým lesníkom z Detvy zobrali 20 litrov alkoholu.V karanténnom zariadení v Gabčíkove musela zasahovať polícia. Opitým lesníkom z Detvy zobrali 20 litrov alkoholu.
14:12
Otec Tysona Furyho vyzval Mikea Tysona na zápas. Zbil by aj tvojho syna, smejú sa fanúšikovia.Otec Tysona Furyho vyzval Mikea Tysona na zápas. Zbil by aj tvojho syna, smejú sa fanúšikovia.