Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 20. 6. 2020
17:26
11-ročné dievčatko z Indie plače krvou. Jej matka je zúfalá, lekári sa nevedia zhodnúť na príčine ochorenia.11-ročné dievčatko z Indie plače krvou. Jej matka je zúfalá, lekári sa nevedia zhodnúť na príčine ochorenia.
14:03
Nehoda ako z hororu: Nákladnému vozidlu na diaľnici zlyhali brzdy. Pri zrážke rozdrvil viacero áut, vodiči neprežili.Nehoda ako z hororu: Nákladnému vozidlu na diaľnici zlyhali brzdy. Pri zrážke rozdrvil viacero áut, vodiči neprežili.
13:11
Sme rodina reaguje na fotky Petry Krištúfkovej na Kočnerovej jachte: Bolo to ešte v čase, kedy bol Kočner mediálna hviezda.Sme rodina reaguje na fotky Petry Krištúfkovej na Kočnerovej jachte: Bolo to ešte v čase, kedy bol Kočner mediálna hviezda.
12:21
Konským povozom v Prahe hrozí definitívny zákaz. Aktivisti hovoria o týraní nevinných zvierat.Konským povozom v Prahe hrozí definitívny zákaz. Aktivisti hovoria o týraní nevinných zvierat.
11:34
Lidl bude otvorený len do 16:00 a Billa mnohé pobočky neotvorí. V ktorých obchodoch túto nedeľu nakúpiš?Lidl bude otvorený len do 16:00 a Billa mnohé pobočky neotvorí. V ktorých obchodoch túto nedeľu nakúpiš?
10:26
8:44
Zaži vesmírne bitky v Star Wars: Squadrons. Adrenalínová hra vyjde ešte tento rokZaži vesmírne bitky v Star Wars: Squadrons. Adrenalínová hra vyjde ešte tento rok
7:55
Katherine Langford je nová kráľovná Excalibru. Sleduj skvelý trailer pre akčný fantasy seriál Cursed od NetflixuKatherine Langford je nová kráľovná Excalibru. Sleduj skvelý trailer pre akčný fantasy seriál Cursed od Netflixu
Piatok 19. 6. 2020
19:35
Pápež vydražil bicykel, ktorý mu daroval Peter Sagan, za 30 000 €. Výťažok poputuje nemocniciam bojujúcim s koronavírusom.Pápež vydražil bicykel, ktorý mu daroval Peter Sagan, za 30 000 €. Výťažok poputuje nemocniciam bojujúcim s koronavírusom.