Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 27. 9. 2021
17:29
LGBT+ komunita oslavuje výsledok nemeckých volieb. V parlamente budú sedieť prvé trans političky.
16:46
Na iPhone 13 si ešte počkáš. Doručia ti ho možno až koncom októbra.Na iPhone 13 si ešte počkáš. Doručia ti ho možno až koncom októbra.
16:13
Najbohatším človekom v Česku je prvýkrát žena. Renáta Kellnerová predbehla aj Andreja Babiša.Najbohatším človekom v Česku je prvýkrát žena. Renáta Kellnerová predbehla aj Andreja Babiša.
14:11
Prezidentka Čaputová na stretnutí s Robertom Ficom. Chce zistiť, ako upokojiť situáciu v krajine.
11:23
Hoaxera Martina navštívila doma polícia. Klamstvá o korone, ktoré šíril, vraj nevie podložiť, len to počul.Hoaxera Martina navštívila doma polícia. Klamstvá o korone, ktoré šíril, vraj nevie podložiť, len to počul.
10:48
Šéf Pfizeru prezradil, kedy sa podľa neho vrátime k normálnemu životu. Očkovať sa zrejme budeme musieť dávať každý rok.Šéf Pfizeru prezradil, kedy sa podľa neho vrátime k normálnemu životu. Očkovať sa zrejme budeme musieť dávať každý rok.
10:18
Za posledný deň na Slovensku pribudlo 121 nových prípadov koronavírusu. V laboratóriách sa vykonalo 1 518 PCR testov. V nemocniciach zostáva hospitalizovaných rovných 500 pacientov.
8:57
VIDEO: Taliban nechal popravené telá visieť zo žeriavov v centre mesta. Kvapkala z nich krv a ľudí varovali, že dopadnú rovnako.VIDEO: Taliban nechal popravené telá visieť zo žeriavov v centre mesta. Kvapkala z nich krv a ľudí varovali, že dopadnú rovnako.