Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tina Hamarova
4. mája 2020, 14:09
Čas čítania 0:49

Mladíkov, ktorí dobili manželský pár v bratislavskej MHD, odsúdili

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Mladíkov, ktorí dobili manželský pár v bratislavskej MHD, odsúdili
Zdroj: reprofoto/TV Markíza

Za mreže pôjdu na tri a štyri roky.

Okresný súd Bratislava IV. odsúdil dvoch mladíkov Ondreja Á. a Stanislava G., ktorí minulý rok v máji napadli manželský pár v bratislavskej MHD a surovo ich dobili. Súd ich odsúdil na nepodmienečné tresty odňatia slobody vo výške štyri a tri roky.

Útok sa odohral takmer pred rokom, 22. mája. Skupina chalanov robila výtržnosti v autobuse číslo 83 medzi zastávkami SAV a Damborského. Manželský pár po päťdesiatke ich upozornil na to, aby prestali za čo ich obaja začali brutálne biť.

„Zatiaľ, čo prvý z dvoch obvinených zavretými päsťami niekoľkokrát udrel oboch manželov a jednému z nich tým spôsobil ťažké zranenia v oblasti hlavy, druhý obvinený sa následne začal so zdvihnutými rukami manželom vyhrážať zabitím,“ spresnila polícia. 

13. novembra 2019, 19:44 Čas čítania 0:00 V autobuse napadli mladí agresori starší manželský pár, ženu udierali do tváre. Dnes sa postavili pred súd V autobuse napadli mladí agresori starší manželský pár, ženu udierali do tváre. Dnes sa postavili pred súd

„Hrdinovia“, ako ich nazvali policajti, spôsobili manželom zlomeniny v oblasti tváre. Žena musela skončiť hospitalizovaná v nemocnici. Po vystúpení z vozidla MHD mali obaja mladíci v blízkosti manželov uviesť, že ak pôjdu na políciu, tak ich zabijú. Po pár dňoch sa ich podarilo chytiť.

Polícia v statuse spomenula, že v čase napadnutia sa v autobuse viezlo okolo 20 ľudí, ale ani jeden z nich žiadnym spôsobom nezakročil. Keď na miesto dorazila policajná hliadka, čakali s manželmi len vodič autobusu a dispečer MHD.

Obaja útočníci boli obvinení zo zločinu ublíženia na zdraví v jednočinnom súbehu s prečinom výtržníctva, ale aj jednotlivo pre prečin vydierania a nebezpečného vyhrážania.

Domov
Zdieľať
Diskusia